Логичен става въпросът за насочване на терористична атака срещу две

...
Логичен става въпросът за насочване на терористична атака срещу две
Коментари Харесай

Арабистът Чуков обясни кой точно е бил атакуван в сърцето на Виена

Логичен става въпросът за ориентиране на терористична офанзива против две съществени европейски страни. Кръговете, които направиха тези атентати, поставят на едно място както Макрон, по този начин и Курц. Атаката обаче е доста по-различна. Тя наподобява на атентата от Париж от 2015 година и атентата в Мумбай от 2008.

Това е по този начин против австрийската страна, в сърцето на Виена. Така арабистът Боян Чуков разяснява кървавите събития от тази нощ в австрийската столица.

По думите му, повода за терористичния акт е доста ясна. "Вместо да говорите за американските избори, ме включвате мен. Ние се занимаваме с кървища с разбори. Това е почерк на радикални кръгове. Трябва да се направи разбор кой стои зад тях и за какво тъкмо в този момент ", изясни Чуков.

Арабистът напомни, че политиката на Курц се разграничава коренно от останалите страни по отношение на радикалния ислям.

"Преди няколко дни имаше офанзива против католическа вътрешности в квартал с локални турци. Те са атакували черквата, само че не е имало жертви и провали. Очевидно това е част от някаква мрежа от офанзиви.

Това са хулигани, само че с доста забавни лозунги. Тук обаче задачата е да се заглушат американските избори и да се приказва за гнет.

Целта е доста ясна - наказване на Себастиан Курц поради неговата политика и подходи. Неговият взор е същия като този на Макрон. Те (терористите) не са съгласни Курц да продължи да ръководи по този метод. Затова те нападат сърцето на австрийската столица ", изясни Чуков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР