Лийдс и Арсенал завършиха при равен резултат 0:0 в мач

...
Лийдс и Арсенал завършиха при равен резултат 0:0 в мач
Коментари Харесай

Арсенал и Лийдс не успяха да се победят

Лийдс и Арсенал приключиха при еднакъв резултат 0:0 в мач от британската Висша лига. Никой от двата тима не съумя да означи попадение в границите на целия дуел и по този начин си разделиха по точка. От нея би трябвало да бъдат по-доволни " артилеристите ".

Освен, че всички по-интересни обстановки в дуела бяха на сметката на Лийдс, то отборът превъзхождаше и по всички индикатори съперника си и на няколко пъти бе доста покрай гола. На всичкото от горната страна " топчиите " останаха и с човек по-малко.

Те играха съвсем цяло второ полувреме в понижен състав, откакто Никола Пепе получи пряк червен картон в 52-рата минута, когато удари без топка с глава съперников футболист. Очаквано, това още повече понижи качеството в отбора на Артета. Все отново, равенството се задържа и Арсенал не загуби, а Лийдс даже нацели гредата в последните секунди.

Следващият дуел за Лийдс е в събота (28 ноември), когато тимът гостува на Евертън. Арсенал пък гостува на Молде в четвъртък (26 ноември) в мач от Лига Европа, а в неделя (29 ноември) приема вкъщи Уулвърхемптън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР