Ливърпул започна с победа участието си в груповата фаза на

...
Ливърпул започна с победа участието си в груповата фаза на
Коментари Харесай

Ливърпул не убеди, но победи Аякс в Амстердам

Ливърпул стартира с победа присъединяване си в груповата фаза на Шампионската лига. " Червените " надделяха с 1:0 като посетител Аякс. Срещата бе от група D на шампионата. Единственото попадение падна в 31-ата минута, когато Николас Талиафико порази личната си врата.

Двата отбора започнаха да се нападат още от първата минута. В 10-ата Душан Тадич не съумя да се разпише. Малко по-късно рисков удар с глава на Лисандро Мартинес мина около вратата.

Една от най-опасните обстановки пристигна в 34-ата минута, когато влезлият като запаса Куинси Промес нанесе страховит удар, само че Адриан избави.

Минута по-късно Талиафико направи опит да почисти кълбото след центриране отляво и си заби неспасяем автогол.

В 40-ата минута Салах бе спрян от бранител. В 44-ата минута Душан Тадич имаше опцията да изравни резултата, само че ударът му беше блокиран.

Аякс още веднъж имаше опция да изравни резултата. В 47-ата минута Клаасен стреля чудесно, само че топката не откри задачата, откакто се удари в гредата.

Една от дискусионните обстановки пристигна в 65-ата минута когато домакините имаха искания за игра с ръка в наказателното поле и желаеха дузпа, само че след разглеждане на обстановката с ВАР съдията Феликс Брих не отсъди углавен удар.

До края на срещата и двата тима имаха своите обстановки, само че до смяна в резултата по този начин и не се стигна, с което Ливърпул изкова скъп триумф като посетител.

В другите срещи, почнали в 22 ч. българско време, Аталанта разруши Мидтиланд с 4:0 като посетител в мач от същата група D, в група B Интер и Борусия Мьонхенгладбах приключиха при резултат 2:2 в Милано, в група C Манчестър Сити съкруши Порто с 3:1 като хазаин, а в другия мач от групата Олимпиакос завоюва семейството си на Олимпик Марсилия с 1:0.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР