Ливърпул унижи по особено брутален начин отбора на Манчестър Юнайтед,

...
Ливърпул унижи по особено брутален начин отбора на Манчестър Юнайтед,
Коментари Харесай

Ливърпул превърна „Театъра на мечтите“ в „Театъра на кошмарите“

Ливърпул унижи по изключително жесток метод тима на Манчестър Юнайтед, вкарвайки му цели 5 гола посред „ Олд Трафорд “.

„ Мърсисайдци “ започнаха разгрома още от петата минута, когато Наби Кейта приключи отлична офанзива, в която домакините се бяха увлекли в предни позиции.

Диого Жота удвои още в 13' след ужасно центриране на Алекзандър-Арнолд, а Мохамед Салах даде началото на своя хеттрик в 38'.

Египтянинът заби втори надълбоко в добавеното време на първата част, а третият пристигна съвсем с подновяването на играта.

Кристияно Роналдо върна едно попадение в 52', само че то бе анулиран след намесата на ВАР, тъй като се оказа, че е зад последния в защитата на гостите.

Малко по-късно червен картон бе икономисан на Хари Магуайър, който спря непозволено с шпагат Диого Жота на границата на наказателното поле, когато португалецът излизаше очи в очи с Давид де Хеа.

За сметка на това Пол Погба се насочи към душовете единствено 15 минути, откогато се бе появил в игра. Французинът влече брутално в краката на Кейта и въпреки в началото да получи единствено жълт картон, преразглеждането убеди Крейг Полсън, че халфът на Юнайтед е прекрачил всяка граница. В резултат даже гвинейският национал бе изнесен на носилка.

В историята си Ливърпул е реализирал безпределно доста безапелационни победи и въпреки това 0:5 да не е връх, то сигурно е един от най-големите резултати, постиган в миналото от „ мърсисайдци “ надалеч от вкъщи.

Стадионът на Манчестър Юнайтед е прочут по света като „ Театъра на фантазиите “, само че в днешния ден той се трансформира в „ Театъра на кошмарите “, изключително с Оле Гунар Солскяер, който от месеци насам е спряган за уволняване, само че все се намираха причина, с цел да опази поста си. Сега само знамение би му помогнало, с цел да извърши договора си до край.

The highest-scoring African player in history.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР