Лимоните са изключително богати на витамин С и са доста

...
Лимоните са изключително богати на витамин С и са доста
Коментари Харесай

Диета с лимони и мед

Лимоните са извънредно богати на витамин С и са много сполучлив метод за събаряне на килограми. Всички потребни субстанции, които съдържат лимоните тонизират организма и отстраняват неговите отрови, въпреки това киселината съумява да се пребори с непотребното, което се е събрало по нас.

В композиция с меда, за който без подозрение може да се каже, че е най-полезният артикул в кухнята, можете да постигнете забележителни резултати. Диетата с лимони и мед е диета в цялостния смисъл на тази дума – без никаква храна. Това, което можете да приемате по време на двудневния хранителен режим с изключение на лимоните и меда е огромно количество вода, както и неподсладен зелен чай. Дори е целесъобразно да пиете повечко течности.

 Диета с мед

Изключително къса диета – единствено два дни, само че пък много ограничаваща. През двата дни на диетата, би трябвало да се откажете от всевъзможен тип храна. Необходима ви е изворна вода 3 л, лимони, мед. За отбелязване е, че не би трябвало да бъде минерална, а изворна вода – потърсете такава, с цел да спазите тъкмо напътствията.

Ще имате потребност и от 15 лимона, които би трябвало да изцедите, най-удобно със сокоизстисквачка. След това към изворната вода и сока от лимоните добавяте 50 г мед. Тъй като в този режим се съдържа главно киселина, се чака да съумеете да се отървете от непотребното доста бързо.

 Отслабване

Разбира се, няма по какъв начин за два дни да премахнете всички ненужни мазнини по тялото си, само че пък несъмнено ще имате резултат. Медът от своя страна съумява значително да засити глада и да не ви дава най-малко за интервал от време да се изкушавате от храната.

Диетата с лимони и мед не е по никакъв начин лесна за осъществяване, въпреки да е къса. С други думи – не се опитвайте да я спазите в случай че не се чувствате добре, прилошава ви и така нататък Няма смисъл да разваляте здравето си, поради сходно нещо. Освен това въпреки и с мед, в диетата има доста лимони, т.е киселина. Ако страдате от гастрит, язва или някаква друга форма на стомашно неразположение, този режим въобще не е подобаващ за вас.

Ако сте решили да опитате да спазвате диетата, наложително изберете два почивни за вас дни. В случай, че съумеете да издържите единствено на лимони, мед, вода и чай, не си позволявайте да удължавате диетата. Трябва да се изчака най-малко седмица преди да се направи втори курс.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР