Лидерката на крайната френска десница Марин Льо Пен изрази увереност

...
Лидерката на крайната френска десница Марин Льо Пен изрази увереност
Коментари Харесай

Марин льо Пен призова за генерална промяна в Европа

Лидерката на крайната френска десница Марин Льо Пен изрази убеденост в бъдещето на своята партия " Национален общ брой " (бившият " Национален фронт " - б.р.), откакто ново социологическо изследване установи 21 % електорална поддръжка за нея преди изборите за Европейски парламент следващата година, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Този резултат съкратява дистанцията сред Народно събрание и ръководещата партия " Република, напред! " на президента Еманюел Макрон, която има преднина единствено с половин процентен пункт - 21,5 на 100. Тези избори ще бъдат първият огромен електорален тест за френския държавен глава след избирането му през 2016 година

В тирада пред свои последователи в южния френски град Фрежус през вчерашния ден Льо Пен, представена от ТАСС, изложи програмата на своята партия за идния евровот и сподели, че затъналият в " безсмислена миграционна политика " Европейски съюз се е изчерпал. Тя предложи на всички " градивни политически сили " в Европа да се обединят и да учредят на негово място " Съюз на европейските народи " (СЕН).

" Европейският съюз - това не е Европа. Европейският съюз е идеологическа структура, институция, ръководена от анонимна власт, която централизирано управлява широко пространство, разпростряло се до Турция или Магреб. Това пространство не е обвързвано с някаква история, няма някакви корени или обичаи, това е пространство, което в реалност няма нито сили, нито вероятности, с изключение на да се разтвори в международната магма. Обобщавайки, можем да кажем, че Европейски Съюз по най-сериозен метод вреди на Европа ", сподели Льо Пен в словото си, излъчено само че френския тв канал " Бе Еф Ем ".

Според нея Европейски Съюз в настоящия си тип се е трансформирал в " тирания, която унищожава народите, употребява принуждение против народите, като да вземем за пример против британците или поляците, които не се подчиняват на неговите закони, а също и шантаж против всички останали ".

" Евросъюзът не пази Европа, а разрушава европейската концепция. Нещо по-лошо - той провежда нейното заличаване посредством миграционния потоп, посредством подчинението си на финансовите олигархии, като демонтира нашите системи за обществена отбрана, като унищожава нашата еднаквост, като вкарва контракти за свободна търговия, посредством които се ограбват нашите територии и стопански системи ", акцентира Льо Пен.

Алтернатива на настоящия политически план, въплътен в Европейския съюз, съгласно нея би трябвало да стане стратегия за създаване на европейския континент на съюз на равноправни европейски народи, учреден на общата европейска просвета и цивилизация, на общите обичаи и полезности. Затова в програмата на нейната партия се приказва за " битка на нациите против Европейския съюз ", която на процедура е " битка за самостоятелност ", изясни Марин Льо Пен.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР