Джордж Найт от EastEnders ще се събере отново с отчуждения

...
Джордж Найт от EastEnders ще се събере отново с отчуждения
Коментари Харесай

EastEnders избира сина на Джордж Найт Джуниър за ролята на Емердейл и звездата от Смъртта в рая се присъединява към сапунената програма на BBC

Джордж Найт от EastEnders ще се събере още веднъж с отчуждения си наследник Джуниър Найт в идните подиуми на сапунената стратегия на BBC.

Шоуто е избрало познато лице за ролята, защото Джуниър се насочва към Уолфорд. Ясно е обаче, че той крие нещо, до момента в който шефовете остават безмълвни за това какво го води в Уолфорд и за какво той и Джордж са отчуждени.

Беше разкрито, че Джуниър ще дебютира на екрана по-късно този месец, като първите му подиуми към този момент са снимани, като следва да излезе повече за героя. Мика Балфур е артистът, за който е доказано, че ще поеме ролята, и почитателите без подозрение ще го разпознаят от другите му функции в хитови телевизионни излъчвания.

Мика не е чужд в сапунената земя, откакто се появи в Emmerdale сред 2015 година и 2016 година като любовника на Бел Дингъл Джърмейн Бейли. Актьорът също е взел участие в хитови сериали „ Смърт в парадайса “ и „ Доктор Кой “, както и „ Сметката “, „ Злополука “ и „ Убийствата във фермата на Белия дом “. Говорейки за новата си роля, Мика раз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР