Лидерите на САЩ и Северна Корея продължават да си обменят

...
Лидерите на САЩ и Северна Корея продължават да си обменят
Коментари Харесай

Тръмп в Twitter: моят ядрен бутон е по-голям, отколкото на Ким Чен Ун

Лидерите на Съединени американски щати и Северна Корея не престават да си обменят „любезности“. В своя Twitter акаунт Доналд Тръмп отговори на новогодишното послание на водача на КНДР Ким Чен Ун, в което се съдържаше предизвестие за Съединени американски щати.
В своето послание Ким Чен Ун подсети, че „Всички Американски щати са в обсега на нашите нуклеарни оръжия“ и загатна за нуклеарния бутон, който постоянно е с него. Севернокорейският водач акцентира, че „това не е опасност, а просто реалност„.

NBC News цитира Ким Чен Ун: „Тази година ще наблегнем върху всеобщото произвеждане на бойни глави и балистични ракети за оперативно реагиране. Това оръжие ще се употребява единствено при положение на директна опасност против нашата държава„.

Самолюбието на американския президент очевидно бе наранено и той се подигра в Twitter на севернокорейския водач в типичния си жанр: „Ким Чен Ун наскоро сподели, че нуклеарният бутон му е постоянно подръка. Нека някой от неговия отпаднал и недохранен режим му подсети, че и аз имам нуклеарен бутон, който е доста по-голям и по-мощен. И моят бутон постоянно работи„.

Тръмп сподели още, че идната седмица ще присъжда награди за подправени вести, както и награди за най-корумпираните и нечестни медии на 2017 година. Това би трябвало да стане идващия понеделник в 5 часа следобяд.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР