Лидерът във временното класиране на Ла Лига ще се опита

...
Лидерът във временното класиране на Ла Лига ще се опита
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Атлетик Билбао - Реал Мадрид, стартовите състави!

Лидерът във краткотрайното класиране на Ла Лига ще се опита да се върне на победния път след разочароващото тъждество с Кадис в последния кръг. За " кралския клуб " обаче следва аудиенция на негостоприемно място против Атлетик Билбао.
Срещата на " Сан Мамес " бе поверена за управление на Сезар Сото Градо. Двубоят ще започва в 22:30 часа българско време, като ще можете да го следите .
СТАРТОВИ СЪСТАВИ
Атлетик Билбао: Агиресабала, Де Маркос, Алварес, Нунес, Баленсиага, Зарага, Гарсия, Венседор, Муняин, Сансет, Уилямс

Реал Мадрид: Куртоа, Менди, Начо, Милитао, Васкес, Камавинга, Кроос, Валверде, Азар, Винисиус, Бензема
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Реал се намираше в серия от 7 следващи победи в Ла Лига, само че в последния кръг се провали против намиращия се в зоната на изпадащите Кадис (0:0) и в този момент ще опита да се върне на победния път. Гостите обаче бяха попарени от ковид и ще са без Алаба, Асенсио, Бейл, Иско, Лунин, Марсело, Модрич и Родриго, както и без контузените Карвахал и Себайос. Каземиро пък е навън поради насъбрани картони. Домакините обаче също имат доста проблеми и няма да могат да разчитат на цели 8 играчи.
Атлетик бе в серия от 3 следващи мача без триумф вкъщи, само че направи впечатляващ поврат против Бетис и завоюва с 3:2 в последния кръг - през уикенда. Въпреки 3-те гола тимът страда от липса на попадения. Той е с най-лоши индикатори в този аспект от всички отбори над 15-ото място и има единствено 16 гола в предходните 18 срещи от Ла Лига. Положително е, че 12 от тях са пристигнали на " Сан Мамес ", където ще е и днешният конфликт.
Атлетик няма триумф над Реал в 6 следващи мача вкъщи, записвайки 2 равенства и 4 загуби. А " кралете " идват в добра форма на гостуващ отбор през сезона в шампионата - 7 победи, 1 тъждество и 1 загуба, като в 7 от тези срещи са отбелязали 2 или повече гола.

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР