Лидерът в световната ранглиста Новак Джокович се класира на финал

...
Лидерът в световната ранглиста Новак Джокович се класира на финал
Коментари Харесай

Джокович на финал след две победи в Задар

Лидерът в международната класация Новак Джокович се класира на край на личния си показателен шампионат, откакто завоюва първите си два мача на сингъл на " Адрия Тур " в хърватския крайбрежен курорт Задар.

Джокович избави две разигравания за първия сет и се наложи с 4:3, 4:1 против сръбския си съотечественик Педжа Кърстин, след което надделя Борна Чорич с 4:1, 4:3 пред няколко хиляди души по трибуните.

" Надявам се тези хора да са видяли положително шоу. Няколко разигравания тук и там наклониха везните в моя изгода. Благодаря и на всички, които стояха до късно и чакаха този мач. Последните няколко месеца бяха доста сложни поради пандемията и се надявам да се завръщаме последователно към естественото. Очаквам добра численост по трибуните и в неделя ", сподели Джокович в изявление след края на срещата с Чорич, който по-рано денем победи Григор Димитров. В следствие българинът се отдръпна и бе сменен от хърватина Дино Сердарушич. Именно той е последният противник на Джокович в груповата фаза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР