Лидерът на Възраодане Костадин Костадинов се включи в коментарите за

...
Лидерът на Възраодане Костадин Костадинов се включи в коментарите за
Коментари Харесай

Костадинов с коментар за чуждите агенти и Грозев

Лидерът на " Възраодане " Костадин Костадинов се включи в мненията за Христо Грозев с три дни забавяне и изясни повода.

" Тази година почивах единствено 3 дни през лятото и в този момент взех решение да прибавя още 3 дни през зимата, та по тази причина се оказа, че съм пропуснал една " шокираща " вест. Докато съм си бил изключил телефона, интернета и всичко останало, целокупното българско грантаджийство е било разтърсено от новината, че един негов изтъкнат член бил разгласен за търсене от съветската прокуратура като непознат сътрудник, написа Костадинов.
-->
Според него Христо Грозев е медиен магнат, а не проверяващ публицист.

Това не е първата, няма и да е последната подправена вест на американските медии в България, твърди водачът на " Възраждане ".

" Също по този начин няма да разясня обстоятелството, че Грозев е показан като непознат сътрудник. Такива у нас с лопата да ги ринеш, и това изобщо не е вест. Ще кажа единствено едно - в случай че това лице беше сътрудник на българските служби, аз щях да съм първият, който да изиска българската страна да излезе с публична позиция в негова отбрана ", добяви Костадинов.

Независимо от сегашната ориентировка на страната ни, сътрудниците ни би трябвало да се пазят и закрилят - такава е позицията ни и за сътрудниците на българската страна преди 1989 година, и тя е кардинална и не предстои на коментар. Агентите на България служат единствено на България, без значение кой я ръководи - за положително или за неприятно такава е ориста на службите. В случая на Грозев обаче става въпрос за български жител, упрекнат в работа за непознати разузнавания, приказва се съответно за британското МИ-6, твърди водачът на " Възраждане ".

Той съобщи още, че се надява " в доста скоро време не да чакаме Русия или други страни да ни споделят кой наш жител за кое непознато разузнаване работи, а ние самите да ги покажем на българския народ ".

Крайно време е България да научи истината за своя скверен и подкупен политически, медиен, стопански и финансов " хайлайф ", закърмен, отхранен и отгледан от непознати служби и посолства с една единствена цел - да унищожи Родината ни, споделя Костадинов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР