Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов обяви чий кабинет ще подкрепи

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов обяви чий кабинет ще подкрепи
Коментари Харесай

Костадинов хвърли бомба. Чий кабинет ще подкрепи Възраждане?

Лидерът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов разгласи чий кабинет ще поддържа партията в идващото Народно заседание.

Единственият кабинет, който ще подкрепим е този с мандат на " Възраждане ". Нашата цел е да обединим хората и да гласоподават за нас. Ако се сформира друго държавно управление, то ще вкара България във войната. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов пред Нова тв.
-->
" Социолозите постоянно ни даваха двойно по-нисък резултат от този, който имахме. Коментарите и прогнозите в Италия бяха, че даже и извънредно дясната партия да завоюва, няма да има болшинство. Не бяха прави ", добави той.

" Не приказваме за личностни несъгласия. В Народното събрание няма разминаване по някои политики. Ако приказваме за съответни политики, като да вземем за пример да запазим лв. и териториалната ни целокупност, на която има американски бази, ние не срещнахме поддръжка в тези наши политики.

Спасителната патерица на ГЕРБ и Политическа партия да кажат на гласоподавателите си, че не са в коалиция, а просто имат представители в ръководството. Аз не считам, че тази формула ще работи. Те не можеха да се гледат в Народното събрание, по какъв начин да ръководят дружно ", попита Костадинов.

" В Европа има втори Европейски Съюз и той е ЕАСТ (Европейската асоциация за свободна търговия). Това са Норвегия, Швейцария, Лихтенщайн и Исландия. Исландската стопанска система бе изправена пред съсипия.

Исландците си трансформираха Конституцията, банковата система, направиха гражданска война. Това става с поредно ръководство. Веднага давам за образец Швейцария, която не е в НАТО. Преди три дни имаше референдум дали да се усили пенсионната възраст на дамите. Чакам да видя дали ще признаят този референдум или не. Защото някои не се признават ",  каза още Костадинов.

" България е признавала нарушавания на интернационалното право с Косово. Косово е обособена страна, която е отчасти приета. Защо да е същото?

Една страна тероризира малцинството си, то се подвигна на протест, мирният отбранителен съюз бомбардира тази страна. Косово даже нямаше референдум. Решението беше взето без да се пита народа. Там влязоха американците. Представяте едностранно гледната точка. Факт е че там има 8-годишна война.

Премахнаха закона за районните езици, който забрани да се употребява всеобщия език в другите райони. 2014 година затвориха български учебни заведения. Имаме почетен консул в Мелитопол, вие свързахте ли се с него? Да или не ", попита водачът на " Възраждане ".

" Ние сме говорили с българи в Украйна и те споделят, че няма такова нещо като възбрана да използваме езика си ", сподели Виктор Николаев. 

Мира Иванова попита Костадинов кой би трябвало да завоюва войната в Украйна.

" Русия ще завоюва тази война, тъй като отиде да отбрани хората, които бяха жертва на 8-годишна революция. Трябваше да има Конституционна промяна в Украйна. Украинците се съгласиха с това и след това не го одобриха ", сподели той.

" Кой бомбардира Югославия през 99-та година. Отговорете ми на въпроса ", обърна се Костадинов към водещите.

" Аз ще отговоря, когато стана претендент за министър-председател ", пошегува се Николаев.

" Щом признахме Косово, за какво да не признаем референдума на Путин? Войната в Косово не се трансформира в европейска война, тъй като беше намесена дребната Сърбия, която беше размазана и разчленена. Като минат референдумите, ще забележим дали Сърбия ще ги признае или не ", заключи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР