В последния ден от изложението ХЕМУС“, военнослужещи от формирование на

...
В последния ден от изложението ХЕМУС“, военнослужещи от формирование на
Коментари Харесай

Специалните сили с демонстрации на способности в последния ден от “Хемус 2024“

В последния ден от ревюто „ ХЕМУС “, военнослужещи от формирование на Съвместното командване на специфичните интервенции (СКСО) демонстрираха в Международен панаир Пловдив разнообразни техники, тактики и процедури, тренирани и прилагани от бойните формирования на СКСО.
Прочетете още
Присъстващите можеха да следят дейности с бойни кучета на Специалните сили като напредване и пукотевица от разнообразни положения на водачите им и задържане на извършител във и отвън автомобил, оказващ опозиция. Четириногите военнослужещи от СКСО съумяха да провокират мощен интерес и си заслужиха овациите на публиката. Оператори от Специалните сили демонстрираха пукотевица от неуместни позиции, на разнообразни дистанции и от разнообразни положения – прав, на коляно и лежащ. Бяха показани и процедури при попадане на автомобил в засада, отразяване на нападението и евакуиране.

Международното ревю на отбранителни артикули и услуги " ХЕМУС " се организира за 16-и път в Международен панаир Пловдив под патронажа на Министерството на защитата и Министерството на стопанската система. Наред с щандовете на компании от международна големина в региона на защитата и сигурността, Специалните сили на Българската войска демонстрираха своите нови бойни машини - брониран високо пристъпен транспортен автомобил на база Форд, тактически брониран автомобил Тойота Лендкрузер и автомобил за евакуация на аварирала техника.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР