И това лято Мария Колева избира любимото си крайбрежно заведение.

...
И това лято Мария Колева избира любимото си крайбрежно заведение.
Коментари Харесай

Управител на заведение на плажа: При нас е евтино, 15 лева за бир...

И това лято Мария Колева избира обичаното си крайбрежно заведение. " Нямам самообладание да свърши зимата, с цел да дойда да се насладя на този миг на плажа. На летния бриз, на рибата, на бирата ", споделя тя и добавя, че ситуацията е приятна, а личният състав на заведението е вежлив. А със старта на дейния сезон, клиентите като Мария стават от ден на ден, споделя Нова ТВ.

 

" Като сезонно заведение, ние разчитаме от години значително на сезонни туристи, само че в много огромна степен имаме и клиенти, които са ни постоянни, които също доста почитаме и ценим ", споделя Георги Гатев, шеф на крайбрежно заведение.

 

На брега на морето и това лято хората избират главно добре познатата композиция. " Картофите със сирене, бирата, цацата, това са неща обичайни по сезона на Черноморието. Българинът ги харесва и обича ", споделя Гатев.

 

А цената е съвсем без смяна по отношение на предходната година. Според него цената в личното му заведение е ниска, като варира сред 14 и 15 лв. за една огромна наливна бира и порция цаца. Картофите пък костват сред 5 и 6 лв., а разликата е в прибавянето на сирене към тях, изяснява още Гатев.

Макар в някои заведения да се регистрира минимално покачване, съответно в този ресторант, макар инфлацията, залагат на друга тактика. " Ние даже понижихме цените, с цел да повишим нашата клиентела, само че и да предложим по-добро качество ", споделя Георги Гатев, а съгласно клиента Мария Колева – поради инфлацията, цените са положителни. Въпреки, че пържената риба от години бие върховете по поръчки, има и клиенти с други желания.

 

" Това, което виждам е, че при българина навлиза една просвета на гръцката храна, и общо гръцката кухня. Имаме невероятни разядки. Неща, които идват непосредствено от Гърция - тирокафтери е доста известна разядка. Имаме също лека нотка в азиатската кухня, като адана кебапа, който подготвяме тук на момента ", споделя Гатев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР