Лидерът на партия МИР Симеон Славчев коментира във фейсбук днешното

...
Лидерът на партия МИР Симеон Славчев коментира във фейсбук днешното
Коментари Харесай

МИР благодари на Асен Василев

Лидерът на партия МИР Симеон Славчев разяснява във фейсбук днешното изказване на Асен Василев, че когато са оповестили концепцията си с Кирил Петков за присъединяване в изборите са им се обадили безчет партии, с цел да оферират да им станат мандатоносил, само че партия МИР не е измежду тях.

" Благодаря за коректността на Асен Василев, който сподели, че в България има доста партии, като безчет от тях са им се обадили да ги поканят да им стават мандатоносител, само че партия МИР не е измежду тях! Партия МИР е платформа, която сплотява честните, почтените и моралните българи. Ние повече от две години като партия и повече от 15 години като жители се борим за смяната в България ", декларира Славчев.

" Всеки, който желае същинската смяна, а не следващата замяна в България, е добре пристигнал в екипа и тима на партия МИР, само че на равни начала да се бори с нас, по този начин, както ние го вършим към този момент толкоз години ", прибавя той.

" Партия МИР не дава регистрация, партия МИР предлага обединяване към национални цели и цели, които ще изведат България от политическата, моралната, икономическата и обществената рецесия и ще я трансфорат в мощна индустриална и обществена страна с работеща и ефикасна стопанска система! Убеден съм, че дружно ще успеем! Длъжни сме поради България и нашите деца! ", споделя още Симеон Славчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР