Лидерът на партия Атака“ Волен Сидеров и колегите му от

...
Лидерът на партия Атака“ Волен Сидеров и колегите му от
Коментари Харесай

Волен Сидеров от Ялта: Крим не е окупиран! Навсякъде виждаме сериозна грижа от страна Москва

Лидерът на партия „ Атака “ Волен Сидеров и сътрудниците му от парламентарната група Явор Нотев, Десислав Чуколов и Маргарита Николова вземат участие в интернационалния стопански конгрес в Ялта, Крим, заяви партийният пресцентър във Facebook. Той е измежду четирите най-големи стопански форума в Русия и се утвърди като дейно интернационално място за разискване на международната стопанска система. Основната тематика на форума в Ялта е " Глобалното бъдеще. Бъдещето на Русия ".

Дебатите на форума са свързани с цифровата стопанска система, интернационално съдействие за териториално развиване, вложения във високотехнологични промишлености, бъдеща енергийна стопанска система, запазване на културното завещание, благополучие на хората, екология и доста други, се споделя в известието.

Четете още: Сидеров на конгрес в Крим: България желае естествени връзки с Русия
Всяка година на форума участват високопоставени съветски държавни чиновници, интернационалните специалисти, предприемачи и икономисти, представители на огромни бизнес организации и други водачи на публичното мнение. Четиримата представители на партия „ Атака “ са там по покана на уредниците. С влизането си на форума, Сидеров провокира извънредно мощен интерес от страна на съветските медии. Той даде изявленията за Русия 24, ТВ Звезда, RT, ОРТ и други малките екрани с обща публика над 550 милиона фенове.
" Важно е тук, в Крим, да се събират интернационалните представители и да се вършат такива срещи, тъй като по този метод излиза наяве, че Крим не е анексиран или окупиран, както приказват хибридно войнстващите против присъединението му.
„ Атака “ имаше наблюдаващи по време на референдума в Крим през 2014 година Тогава видяхме, че хората го желаят това в действителност. Искаха го и българите тук, те се опасяваха от дискриминация от страна на Киев след преврата. Виждаме след 4 години, че измененията са доста осезаеми. Забелязват се още от летището в Симферопол. Навсякъде виждаме сериозен обсег, градежи и грижи от страна на държавното управление в Москва ", съобщи пред медиите Сидеров, представен от пресцентъра на Политическа партия Атака.
" Като цяло връзките Европа - Русия не престават да са в рецесия, само че аз считам, че това няма да продължи дълго. Идват евроизбори и от много европейски страни ще се усили наличието в Екологичен потенциал на партии като „ Атака “ - патриотични, консервативни, които държат на национални и консервативни полезности и това ще повлияе на политиките в Европа.
Там огромните компании и хората като цяло не желаят наказания против Русия и враждебни дейности. Те желаят съдействие, бизнес, стопански връзки. Не мисля, че всички страни са против Русия. Това беше концепция на Съединени американски щати най-вече.
Много страни в Европа желаят естествени връзки с Русия, както и България. Идва това време, в което Европейски Съюз да се еманципира от въздействието на Съединени американски щати и да стартира по-самостоятелна политика. Това ще е късмет и за България, тъй като е мощно подвластна от Брюксел и Вашингтон ", добави Сидеров.

Той напомни, че беше спрян " Южен поток ". Сегашното държавно управление и Борисов вършат старания да компенсират тази загуба и сега мисля, че има някакъв вид на " Южен поток " и България да се включи в интернационалното енергийно трасе.
Мисля, че настоящето държавно управление работи вярно в тази посока. Много е значимо, че България не експулсира съветски дипломати, " Атака " беше изрично срещу. Повече съм оптимист за връзките България - Русия ", разяснява още той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР