Лидерът на КОД Петър Москов представи пред журналисти водача на

...
Лидерът на КОД Петър Москов представи пред журналисти водача на
Коментари Харесай

Петър Москов: Живеем в диктатура на различни малцинства

Лидерът на КОД Петър Москов показа пред публицисти лидера на листата на партия КОД в Русе Александър Кондев. Кондев е на 36 годинир приключил е немската гимназия в Русе, а висшето си обучение получава в Икономическия институт във Варна, компетентност туризъм. В момента заема служба връзки с обществеността Туристическия център към общината. Специалистът по информатика е един от учредителите на Консервативно обединяване на десницата в градар оповестиха от КОД.

В момента живеем в тирания на разнообразни малцинства, съобщи Петър Москов на конференцията в Русе. Трябва да спрем да назоваваме капризите права и свободи. Разказът: „ моите права са такива, които аз си ги измисля “ и „ всяко малцинство и права, само че няма отговорности “ няма нищо общо с достоверната концепция за човешките права и свободи. Никой не пита какви са отговорностите. Идеята да се разделя обществото на всевъзможни малцинства: етническо, полово, религиозно …, с цел да се опълчват на болшинството, е голям риск за демокрацията, изясни Москов.

Дясното, консервативно рестартирането на страната става през:
– скъсването на връзките с номенклатура на някогашната тоталитарна страна, на Българска комунистическа партия и Държавна сигурност.
– Въвеждане на учебен ценз при гласоподаване
– ясно разписване на уговорките на бизнеса и на страната

Така Москов подреди целите на Консервативно обединяване на десницата. Според него, сега страната е „ Джунгла от институции пред всеки бизнесмен “, което задушава дребния и междинния бизнес у нас. КОД предлага въвеждането на Единен кодекс на държавните условия към дребния и междинния бизнес. Такъв документ ще обезпечи цялостна бистрота и независимост на самодейността. Всеки, който е покрил условията просто ще уведомява страната, че стартира активност, а обвързване на институциите остава да управляват осъществяването на разпоредбите, без да имат опция за промени, разнообразни тълкувания, искане на спомагателни такси или слагане на нови условия.

Неграмотният избор корумпира държавното ръководство, битката с необразования избор е битка с корупцията, пропитата със зависимости от Държавна сигурност и някогашната Българска комунистическа партия страна е битка с корупцията.

Заместник ръководителят на КОД Боян Стефанов се възмути от Обществения контракт, който либералите се пробват да наложат. Според него, това са единствено кратковременни правила, които не са свързани нито с традицията, нито с виновното отношение към бъдещето, а задоволяват само моментни прищявки на избрани малцинства, каквото е настояването за легализиране на еднополовите бракове. Истинският Обществен контракт, съгласно него „ би трябвало да включва нашите предшественици и нашите наследници, традициите и грижата за бъдещето “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР