Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов представи проектокабинет и

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов представи проектокабинет и
Коментари Харесай

Мъж и жена в НАСА, детски градини - какви са приоритетите на ИТН

Лидерът на „ ИТН ” Слави Трифонов показа проектокабинет и целите, по които би работил той. 

Сред тях са построяването на нужния брой детски градини, построяването на нова детска болница, закупуване на медицински хеликоптери, концесиониране и изграждане на всички автомагистрали, пазаруването на до 1 млн. таблети или преносими компютри за всички възпитаници и преподаватели, пускане на приватизацията на ББР, по-голяма прозрачност при публичните поръчки. Трифонов се закани да „ изкорени ” порочните практики, свързани с тях.

Сред останалите цели са бързи съкращения в държавната администрация и цифровизация на услугите, смяна в изборната система, въвеждане на мажоритарен избор, електронно гласоподаване и партийна дотация от 1 лева на глас, закриване на спецпрокуратурата, ускоряване строежа на газовия интерконектор с Гърция, потвърждаване на заявката за участие на България в Организацията за икономическо съдействие и развиване, в Eврозоната и в Шенген.

„ Ще създадем всичко допустимо да изпратим мъж и жена в НАСА и те да бъдат първите български астронавти. Ще създадем всичко допустимо към тях да се причисли един северномакедонец, с цел да не гледаме в земята от позор, а да гледаме нагоре, към звездите. Време е за друго – време е за поддръжка против хрумвания, а не против постове. Време е всичко да се случва пред вашите очи. В последните години Народното събрание беше сплескан, маргинализиран и потиснат. Сега той може да си върне достолепието. Убеден съм, че изброените цели не може да са такива единствено на една политическа партия. А дали те ще бъдат цели и на други партии, следва да разберем. Няма да има амнистия за тези, които са нарушили или нарушават закона ”, уточни Трифонов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР