Лидерът на БСП захапа за пореден път управляващата коалиция.На нас

...
Лидерът на БСП захапа за пореден път управляващата коалиция.На нас
Коментари Харесай

Нинова: Сглобката става разглобка, пазарлъкът се усложнява

Лидерът на Българска социалистическа партия захапа за следващ път ръководещата коалиция.

На нас ни наподобява, че " сглобката " става " разглобка ", пазарлъкът се усложнява. Това съобщи водачът на БСП Корнелия Нинова пред публицисти, която е през днешния ден в Кюстендил, където се организират срещи с локалните структури на партията, на които се разискват настоящите политически тематики, идните европейски избори, проблемите на жителите, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg. 

" На нас ни се желае и ни наподобява " сглобката " да става " разглобка ". Всеки ден дават мотиви за подобен извод. Виждате, че пазарлъкът за делене на страната се усложнява. В началото беше 50 на 50 за регулаторите, в този момент господин Борисов сложи 50 на 50 в министерствата ", съобщи Нинова.

" Не наподобяват добре нещата. Очакваме оценките на министрите, само че смисълът на такава сглобка води единствено до неустановеност ", добави още тя. 

По думите ѝ от самото начало излизали тревожни, вести, които обаче съгласно Нинова не се разясняват от ръководещите. 

Нинова сподели още, че Българска социалистическа партия е поискала от депутатите да заведат групов иск в съда против покачването на цените на услугите на телекомите. 

" Ние в петък дадохме на всеки народен представител по една молба да заведем групов иск против мобилните оператори. Очакваме да забележим кой ще подпише такава молба, тъй като би било добър знак 240 депутати, по едно и също време, да сигнализираме съда против това непозволено нарастване. Това е мощен институционален знак ", сподели водачът на социалистите.  

Тя подлага на критика за следващ път ръководещите за водената политика в бранш " Енергетика " и " Икономика ". 

Попитана за евентуалните избори 2 в 1, тя разяснява следното: " Мислим, че е по-добре за България и за българските жители да има избори 2 в 1. Всеки ден, с оставането на тези хора, се вземат по-грешни и по-вредни решения за България ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР