Лидерът на БСП Корнелия Нинова поздрави ВКС след решението им,

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова поздрави ВКС след решението им,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова поздрави ВКС за забраната да се променя пола

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова поздрави Върховен касационен съд след решението им, че в родното законодателство не може да се допусне смяна на данните по отношение на пола, името и единния цивилен номер, когато става дума за хора определящи себе си за транссексуални.

Ето какво написа Нинова:

Поздравления на Върховен касационен съд за решението, че съдът не може да допусне смяна на пола

Искам да попитам последователите на Истанбулската спогодба и джендър идеологията следното: почитате ли върховенството на закона?

Вчера Върховният касационен съд реши: " настоящото право в България не планува опция съдът да допусне смяна на данните по отношение на пола, името и единния цивилен номер в актовете за гражданско положение на молител, който твърди, че е транссексуален ".

Чух доста обвинявания против Българска социалистическа партия и мен в частност, че тематиката не е значима и настояща. Ако е по този начин за какво единствено преди дни Европейският парламент одобри резолюция, с която призовава  страните членки ВЕДНАГА да одобряват Истанбулската спогодба, както и опцията Съветът да я ратифицира от името на всички, въпреки и да не са съгласни.

Имаме ли сили и темперамент да кажем ясно: за нас българите децата и фамилията са полезност, а Конституцията на страната и върховенството на закона  стоят над всичко. Поздравления на Върховен касационен съд за решението.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР