Лидерът на БСП Корнелия Нинова направи изявление на Позитано 20,

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова направи изявление на Позитано 20,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова отрече, че ще е председател на парламента

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова направи изказване на " Позитано " 20, в което отхвърли да има сделка сред четирите договарящ обединения ръководителят на Народното събрание да се сменя на ротационен принцип всяка година.

Без да дава отговор на въпроси на публицисти, тя сподели: " От едно писмо на друга партия (визира ДСБ - бел. авт.) излезе информация, че четирите партии на бъдещото съдружно държавно управление сме се договорили ръководителят на Народното събрание да се избира на ротационен принцип за по една година от четирите партии и че аз ще съм първият подобен ръководител на Народното събрание. Това изрично не дава отговор на истината. Такава сделка нямаме, нито за ротационен принцип, нито че аз ще съм първият ръководител въз основата на този ротационен принцип. Най-малкото щях да знам за това ".

" Нито едно от имената, които се спрягат за декларирани от Българска социалистическа партия министри, не дава отговор на истината. Не е правилно. Тези имена въобще не са обсъждани вътре в партията, какъвто е редът - на Национален съвет и по-късно на открито, и с съдружните сътрудници. Ние сме партия с ред и правила ", сподели още Корнелия Нинова във връзка на медийни изявления. По думите й имена на министри не са обсъждани и на " Позитано " 20.

Лидерът на Българска социалистическа партия прикани " Продължаваме промяната " за така наречен лидерска среща, на която да се обсъдят противоречивите въпроси от специалистите диалози и по-късно да се приготви и подпише съдружно съглашение с ясни периоди. За подписването на такова обаче ще се произнесе Националният съвет на Българска социалистическа партия, който ще бъде призован идната седмица.

" Първо грижа за хората. Постовете ще почакат малко ", сподели още Нинова. Тя съобщи воля да има постоянно държавно управление, само че не желае да се твърди, че Българска социалистическа партия взе участие в подмолни сделки.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР