Лични вещи, златни статуетки и аудиокасети продава Луна. За новия

...
Лични вещи, златни статуетки и аудиокасети продава Луна. За новия
Коментари Харесай

Луна с отчаян ход. Какво реши

Лични движимости, златни статуетки и аудиокасети продава Луна. За новия бизнес ход, който по принцип е знак за финансово обезсърчение, призна самата певица пред " България Днес ", откакто разгласи в обществените мрежи, че търси нов притежател на златния скункс, който получи от Боби Ваклинов в предаването " Господари на ефира ". Кандидат-президентката бе отличена за това, че прояви експанзия в риалити формата " Биг Брадър " през 2017 година, и то единствено пет дни преди огромния край на шоуто. Луна изпадна в несдържан яд, когато ямболията Динко й счупи очилата. За постъпката си чалга звездата бе наградена със скункса, който в този момент може да бъде в ръцете на най-големия й обожател.

" Всичко, което продавам, е особено за моите правилни почитатели, които желаят да имат нещата ми ", споделя Луна. Изпълнителката разкрива, че ще се раздели с всички свои движимости, които касаят персоналната й сбирка.

Освен златния скункс фолкпевицата продава и най-ценните си награди, които е получавала през годините. Те са лимитирана серия, защото са единствено по една-единствена численост. Всеки искащ може да си закупи и един от дванадесетте й албума.

" До няколко дни ще пусна в обществените мрежи и обложки на касетки и дискове с най-големите ми шлагери. Те са до привършване на количеството. Най-вероятно ще има доста искащи, само че за жалост няма да стигнат за всички ", добавя Луна.

Защо е решила да разпродава и какво ще прави със събраните пари, към този момент Луна не споделя

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР