Левски ще атакува новия сезон с шест нови попълнения. Поне

...
Левски ще атакува новия сезон с шест нови попълнения. Поне
Коментари Харесай

Мъри Стоилов разкри трансферните планове на Левски

Левски ще нападна новия сезон с шест нови попълнения. Поне такива са проектите на треньора Станимир Стоилов, който постоянно е гледал в бъдещето на клуба. Мъри има предпочитание " сините " да привлекат трима нови през януари и още толкоз преди началото на новия сезон.

Треньорът не желае огромна селекция, макар че е явно, че на " Герена " липсва качество на много от позициите, тъй като съгласно него това ще повлияе неприятно на отбора, а също така няма пари за нея.

Няма и тъкмо избрани постове, на които да се търсят нови попълнения. Това е по този начин, тъй като финансовото състояние на Левски прави клуба новобранец по време на договарянията с класните играчи.

" Желанието ми е да създадем качествена селекция. Дори нямам особени искания на кои позиции да вземем нови. Единственото ми предпочитание е да успеем да намерим качествени попълнения, които в действителност да оказват помощ на Левски. Това ще е мъчно задача ", изясни Станимир Стоилов пред " Мач Телеграф ".

" Едно от условията ми е да не взимаме нови, които не са играли проведен футбол по 6 месеца. Плановете са през януари да вземем най-много 3-ма нови, а лятото - още 3-ма ", добави Мъри.

" В момента следим няколко играчи, само че няма да ни е елементарно в договарянията ", приключи Станимир Стоилов, който е наясно, че бюджетът за заплати и прехвърляния е мощно стеснен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР