Левски отбеляза 109-ата годишнина на клуба с традиционното поднасяне на

...
Левски отбеляза 109-ата годишнина на клуба с традиционното поднасяне на
Коментари Харесай

"Левски" отбеляза годишнината си без Сираков и с мисъл за нов треньор

Левски " означи 109-ата годишнина на клуба с обичайното поднасяне на цветя в София, само че без притежателя. Той не участва поради наложителен ангажимент.

Основната тематика на събитието обаче беше, както и слуховете за нов треньор.

Преди ден Българският футболен съюз (БФС) заяви, че сините са под мониторинг. Той е обвързван с заплащането на отговорностите към Националната организация за приходите (НАП), по тази причина и лицензът е конвенционален.

" Разбира се, че плащаме отговорностите си към Национална агенция за приходите, както сме се разбрали ", разяснява изпълнителният шеф Даниел Боримиров и сподели за какво Сираков го няма.

" Г-н Сираков имаше ангажимент и още през вчерашния ден ми показа, че няма да бъде в София. Г-н Сираков има основателна причина да не бъде през днешния ден тук ".


© LAP.BG

В последните дни се заприказва, че " Левски " ще има нов треньор в лицето сърбина Саво Милошевич. В кариерата си някогашният нападател, който е играл в Англия, Италия и Испания, е водил " Партизан ".

" Не мисля, че всичко, което се случва в клуба, би трябвало да бъде изнасяно пред медиите. Искам да благопожелавам празника на всички българи и левскари. Надявам се в скоро време да разберете кой ще бъде новият треньор. Работи по всичко, както и по селекция ", сподели още Боримиров.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР