Левски обяви официално рекордните продажби на фланелката на отбора. Сините“

...
Левски обяви официално рекордните продажби на фланелката на отбора. Сините“
Коментари Харесай

Левски: Вие я превърнахте в легенда

Левски разгласи публично рекордните продажби на фланелката на тима. „ Сините “ се похвалиха, че почитателите са закупили над 22 000 бройки.

Ето какво оповестяват от " Герена ":

Левскари,

Вие я превърнахте в ЛЕГЕНДА. Тя към този момент е „ Легендарната фланелка на Левски “!

Над 22 000 фланелки с емблемата на „ Левски “ от немския бранд " Adidas " са към този момент в ръцете на последователите на обичания тим.

Как стартира всичко?

На 04 юни 2023 година „ ПФК Левски “ и SPORT DEPOT подписаха контракт за съдействие. Така българската верига за спортни артикули стана формалният снабдител на новата екипировка на „ сините “, предоставена от един от колосите в промишлеността – " Adidas ".

По време на формалното сключване на контракта, изпълнителният шеф на клуба Даниел Боримиров и изпълнителният шеф на SPORT DEPOT Николай Цонов обявиха своето откровено удовлетворение от това дълготрайно партньорство.

„ Щастливи сме да бъдем сътрудници на SPORT DEPOT и да използваме оборудването на един от водещите марки в промишлеността – " Adidas ". Вярвам, че по този метод ще осигурим на нашите последователи качество и стандарт, които заслужават. Подготвена е и специфична сбирка за тях. Надявам се, с новата екипировка да реализираме доста победи “, съобщи Даниел Боримиров.

„ Сътрудничеството с „ ПФК Левски “ е извънредно значимо за нас, защото отразява политиката и напъните на SPORT DEPOT да поддържа и развива българския спорт и спортните клубове в страната. Вярваме, че с новите " Adidas " екипи тимът ще реализира още повече триумфи на футболния терен и ще бъде същинско ентусиазъм за почитателите и младите футболни гении “, сподели от своя страна Николай Цонов.

Старт на продажбите

Представянето на новата екипировка на „ Левски “ се състоя на 6 юни 2023 година Освен най-новата съвременна екипировка, последователите бяха зарадвани и с разнородни продукти с обичаното Л.

Новата синя фланелка се оказа най-търсеният футболен продукт в България. И по този начин стартира да се основава легенда.

Кампанията „ Вие ще я превърнете в Легенда “
На 3 август 2023 година започва акцията #ВиеЩеЯПревърнетевЛегенда

12-ят състезател на „ сините “ беше подготвен да трансформира фланелката в най-новата легенда на клуба.

Тя към този момент е „ Легендарната фланелка на Левски “!
#ЛегендарнатаФланелкаНаЛевски

12 март 2024 година Рекордни продажби на футболна фланелка в България. Горди сме да съобщим, че над 22 000 фланелки към този момент са в ръцете на левскарската общественост.

Левскари,

Вие я превърнахте в Легенда и тя към този момент е „ Легендарната фланелка на Левски “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР