Левски излиза за втората си порверка на дубайска земя днес.

...
Левски излиза за втората си порверка на дубайска земя днес.
Коментари Харесай

Левски ще премери сили с шампиона на Кувейт

Левски излиза за втората си порверка на дубайска земя през днешния ден. След премеждията, които столичани имаха към втората си инспекция в емирството, в този момент те ще се изправят против кувейтския първенец Ал Кувейт.На вчерашния 16 януари съставът, воден от Станимир Стоилов организира едно занятие. То се състоя сутринта и включваше главно тактически извършения и няколко игри. Следобед вековниците се възстановяваха в “JA Beach ”.

„ Сините “ завоюваха първата си контролна среща в Близкия изток. Те победиха с 2:1 локалния Ал Насър. Юношата Марин Петков впечатли с две попадения, които му дадоха летящ старт в зимния предварителен лагер на отбора.

Очаква се както в първата инспекция, по този начин и в тази, присъединяване да вземат и трите зимни попълнения на Левски – Рикардиньо, Кристиан Димитров и Асен Чандъров.

За кувейтския отбор е последна контрола, преди да посрещнат Ал Тадамон за Купата на емирството. Срещата сред двата отбора е след тъкмо седмица – на 24 януари. Отборът, който пази купата на Кувейт от предишния сезон и в този момент е водач в шампионата си. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР