Левски гостува на новака Крумовград с амбиция да затвърди доброто

...
Левски гостува на новака Крумовград с амбиция да затвърди доброто
Коментари Харесай

Левски в търсене на нов успех срещу Крумовград

Левски гостува на новака Крумовград с упоритост да затвърди положителното си показване с нова победа. Последният мач от 9-я кръг е от 20:00 часа и ще се предава по DIEMA SPORT. Може да го наблюдавате и с NOVSPORT.COM .

" Сините " изиграха отсрочената си среща с Пирин преди четири дни, а имаха и играчи, ангажирани с националните тимове и умората може да се окаже фактор.

От началото на шампионата тимът на Николай Костов записа 5 победи, три от които в последните 3 мача и 2 загуби и заема трета позиция в класирането. Тази вечер упованията към тима от " Герена " са за нова победа и оптимално приближаване до Локомотив Пловдив и Черно Море.

Новаците от Крумовград са в средата на таблицата. Домакините са с 4 победи и 4 загуби.Очаква се Костов ще направи ротации в състава, като ще има промени в отбраната и халфовата линия по отношение на мача против Пирин в четвъртък, извоюван с 2:0 на „ Герена “. Такава се чака и на вратата, където ще се завърне Пламен Андреев. Николай Михайлов пък ще остане на пейката. В защита като титуляр ще стартира Хосе Кордоба – той и Андреев получиха отмора против благоевградчани. Карето в отбрана ще бъде допълнено от Кристиан Димитров, Петрис и Цунами. В средата на терена Костов ще заложи на Андриан Краев, Асен Митков и Джевад ел Джемили. Първите двама бяха запаси против орлетата, само че се наложи да влизат и способстваха за триумфа. В нахлуване ще играе бразилското трио Роналдо – Рикардиньо – Велтон. При такава настройка от групата ще би трябвало да отпадне техния съотечественик Дарлан. Халфът не бе безапелационен против Пирин.

Едва ли някой може да упреква Неманя Миланович за пораженията от ЦСКА, Черно Море и Локомотив Пловдив. Четвъртата загуба на Крумовград пристигна от Берое, които също демонстрират израстване спрямо предишния сезон, когато играха бараж за оставане в efbet Лига.

Крумовград обаче победи първенеца Лудогорец, ЦСКА 1948, Ботев Пловдив и Локомотив София.

Вероятни сформира: КРУМОВГРАД:  Я. Георгиев; В. Велев, Сенхаджи, Шимич, А. Георгиев; Юсеин, Кацаров; Д. Милянович, Луан, Рапосо; А. Колев ЛЕВСКИ:  П. Андреев; Петрис, К. Димитров, Кордоба, Цунами; Краев; Роналдо, Митков, Ел Джемили, Уелтон; Рикардиньо СЪДИЯ:  Георги Давидов

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР