Левитацията е способност на човека да преодолява гравитацията с помощта

...
Левитацията е способност на човека да преодолява гравитацията с помощта
Коментари Харесай

Случаи, които доказват съществуването на левитация

Левитацията е дарба на индивида да преодолява гравитацията благодарение на мисълта и да резервира и да трансформира ситуацията си в пространството макар гравитацията. Католическите светци са можели да левитират. Епископът на Валенсия, живял преди епохи, висял във въздуха повече от 12 часа.

По времето на Инквизицията стотици хора, които показвали, че владеят левитацията, били изгаряни на клада. Случаите на левитацията от време на време пораждат ненадейно. През 1837 година в съветското село Спешньовка момченце на 8 години се уплашило, тъй като чужд влезнал в стаята му през нощта.

Момчето побягнало и излязло от вкъщи си, викайки, и се насочило към реката, макар че не можело да плува. След секунди то към този момент било на другия бряг и очевидци разказвали, по какъв начин се носело над водата.

Италианският духовник Бенедикт Нурсийски, живял преди повече от два века, разказва по какъв начин един от учениците му видял давещо се дете. Той тичал по водата, без да потъва, стигнал детето и го изкарал на брега по същия метод, като тичал по водата.

Един от фамозните експерти по левитация от предишния век е англичанинът Дениъл Дъглас, който се е издигал във въздуха пред очевидци над 100 пъти. През 1906 година 16-годишната Клара Селе от Южна Африка почнала непрекъснато да се издига във въздуха, до момента в който спи. Но откакто я напръсквали със светена вода, тя падала.

 Чакри

Допреди няколко години науката отхвърляше левитацията изцяло. Но след серия опити, извършени от екип от съветски и финландски учени, към този момент се счита, че левитацията е допустима.

Диск от специфична сплав се охлаждал до 167 градуса под нулата и се вкарвал в електромагнитно поле, което го завъртало. След като дискът достигал три хиляди завъртания в минута, над него се слагали предмети, които напълно губели тежестта си.

Холандски учени стигнали още по-далече, като съумели да задържат във въздуха не предмет, а жива жаба. Електромагнитното поле въздействало върху клетките на тялото на жабата, като създавало магнитен миг, противопоставен на магнитното поле на Земята. Така се създавали сили, които обезвредили гравитацията.

Холандците са горди с това, че тяхната жаба е първото живо създание, издигнато във въздуха без механична мощ като скачане, мятане или друго. Методът на холандците бил наименуван молекулярен магнетизъм. След опитите на учените към този момент не наподобява толкоз необичайно, че от древността е имало хора, които можели да се издигат във въздуха.

Медиумите от време на време реализират левитация по време на спиритичен сеанс, шаманите го вършат, когато са в транс. В източния мистицизъм левитацията е издигната до героизъм, който е вероятен при централизация, която управлява силата на въздуха.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР