Леви активисти, сред които и актрисата Синтия Никсън, известна с

...
Леви активисти, сред които и актрисата Синтия Никсън, известна с
Коментари Харесай

Леви активисти, сред които и актрисата Синтия Никсън,започнаха гладна стачка пред Белия дом

Леви деятели, измежду които и актрисата Синтия Никсън, известна с ролята си в " Сексът и градът ", започнаха гладна стачка пред Белия дом, с цел да накарат Джо Байдън да изиска непрекъснато преустановяване на огъня в Газа, заяви " Гардиън ".

5-дневното недояждане съответства с планувания завършек на 4-дневното помирение при военната атака на Израел в палестинската крайбрежна територия, по време на която палестинската формация Хамас освободи десетки заложници. (Както стана известно примирието се удължава с два дни - бел.ред.)

Израел също по този начин освободи няколко групи палестински пандизчии, множеството от които дами и малолетни. По-късно примирието беше удължено с още два дни след посредничеството на Египет и Катар.

На конференция пред Белия дом оратор след оратор, представляващи редица пропалестински и прогресивни дела, се изредиха, с цел да осъдят президента на Съединени американски щати и неговите висши чиновници.

Те укориха администрацията на Байдън за това, че е разрешила бомбардировките и сухопътната инвазия, при които са починали близо 15 000 души, в това число повече от 6000 деца, по данни на здравното министерство на Газа.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР