Леон Горецка заяви, че бившият му съотборник в Байерн Мюнхен

...
Леон Горецка заяви, че бившият му съотборник в Байерн Мюнхен
Коментари Харесай

Леон Горецка дразни Роберт Левандовски: Беше разглезен в Байерн

Леон Горецка съобщи, че някогашният му съотборник в Байерн Мюнхен Роберт Левандовски е " бил капризен " в немския отбор спрямо интервала му в Барселона в този момент. Барса може да бъде отстранена от Шампионската лига още в сряда след мача точно с Байерн на " Камп Ноу ". Каталунците ще отпаднат при загуба или в случай че Интер завоюва против Виктория Пилзен, предава Българска телеграфна агенция.

" Леви беше доста капризен в Байерн, постоянно е бил най-малко на осминафинал в шампионата или по-напред. Но в този момент към този момент не можем да му осигурим това ", сподели националът на Германия пред репортерите.

Байерн завоюва с 2:0 първия мач сред двата тима, като има 9 победи от 12 мача против Барса, измежду които и последните 5 следващи.

" Срещу Барселона на " Камп Ноу " ще бъде като предварителен мач за финала. Ще бъде доста прекрасен дуел и го чакаме с неспокойствие. Ще създадем всичко, с цел да спечелим ", добави Горецка.

Левандовски вкара 5 гола за Барселона в Шампионската лига, като всички са на личния стадион. Полякът подвигна трофея с Байерн през 2020 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР