Бритни Спиърс официално уреди делото си за попечителство с баща

...
Бритни Спиърс официално уреди делото си за попечителство с баща
Коментари Харесай

Бритни Спиърс бе осъдена да плати над 2 милиона долара на баща си

Бритни Спиърс публично уреди делото си за настойничество с татко си Джейми Спиърс.

Въпреки че настойничеството бе прекъснато още през 2021 година, производството по този въпрос приключи едва в този момент. Според TMZ съдът решил Бритни да заплати правосъдните разходи на татко си в размер на 2 милиона $, до момента в който тя няма да получи нищо.

Както отбелязват запознати, това вбесило певицата. Медиите настояват още, че самата Спиърс е похарчила над 4 милиона $ за юристи. 

Britney Spears settles long-running legal dispute with estranged father, finally bringing ultimate end to conservatorship
— CTV National News (@CTVNationalNews)
Бритни Спиърс попадна под опеката на татко си през 2008 година след нервозен срив, дължащ се на пристрастяване към алкохол и опиати. Както тя сподели по-късно, фамилията ѝ нарушило правата ѝ по време на настойничеството и я малтретирало, като изцяло направлявало живота и финансите ѝ. Спиърс призна, че ѝ е било неразрешено да забременява и даже е била принудена да си постави серпантина.

„ Искам да мога да се омъжа и да имам дете “ , сподели тя по време на чуване за настойничество през 2021 година, като сподели, че татко ѝ ѝ забранява да го прави. Когато Бритни беше под настойничеството, почитателите бяха доста обезпокоени за нея и желаеха освобождението на певицата. Притесненията не стихнаха, откакто тя бе освободена от опеката на родителя. Певицата постоянно се държи необичайно и съгласно почитателите се нуждае от помощ.

Миналото лято тя се разведе със брачна половинка си Сам Асгари след година брак, след което започнаха да я виждат в компанията на разнообразни мъже, а в Instagram разгласява видеа, на които танцува съвсем гола.

Самата Бритни не реагира добре на опитите на почитателите ѝ да схванат по какъв начин се оправя и изисква да не се бъркат в персоналния ѝ живот. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР