Лена с кризисен пиар по bTV и хлъзгава любезност. Обяснява

...
Лена с кризисен пиар по bTV и хлъзгава любезност. Обяснява
Коментари Харесай

Андролова: Лена с кризисен пиар! Защитава „мумурандума“, най-вероятно тя го е измислила

Лена с спешен пиар по bTV и хлъзгава вежливост. Обяснява по какъв начин не ставало дума за избори. Политическа партия дават обратно постепенно. Лена пази „ мумурандума “, тъй като най-вероятно тя го е измислила и тя го е писала. Мумурандумът е типично писание на пепейската дебелащина, показана като „ политическа правдивост “.
Самите Киро, Асен и Лена не дават отговор на личните си условия за „ интегритет “. Всеки можел да „ мине около Киро и Спас Русев и да чуел защо си приказват “, споделя Лена! Това може ли да бъде мотив за отбрана на кировите ексцесии?! Народът би трябвало с камъни да ги изхвърли тези, които нямат спирачка в разтурването на страната. А не да ни ги натрисат всеки ден из малките екрани като политически смисъл.
Самата партия Политическа партия е мощно дебалансирана и във вътрешен спор. Асен Василев, тъй като е по-интелигентен, разумно не може да понася Киро и Лена, които се пробват да управляват всичко. Киро е една обсесирана играчка в ръцете на Лена, която желае да е властовия център в партията. Ако нещо не минава през Лена, то бива унищожавано от нея. Тя би трябвало да раздава всичко. Тоест, вътре в Политическа партия има сериозна битка за надзор на политическата власт.
Не знам дали обществото би подкрепило партия на Лена и нейните приятелки. Тоест, в случай че Асен Василев се отдръпне, дали ще остане нещо от така наречен Политическа партия?!
Мисля, че Лена ще схруска и Денков, когато усети, че той придобива свойството да лидира политиките на Политическа партия и да въплъщава Политическа партия. Лена може да търпи единствено реализатори, не сътрудници. Това, че Киро е добит от Лена, го унищожи политически още преди той да стартира да демонстрира какъв брой е проблематичен. Лена не може да бъде водач на Политическа партия, само че тя употребява слабостите на Кирето, с цел да усвоява власт.
Политическа партия мошеничестват пред американците, че са подготвени на всичко, само че моторът на техните дейности е плячката. Това е тайфа, която се бори да плячкоса колкото се може повече за времето, което й се отпуска във властта. Тази тайфа не се интересува от нищо друго.
Президентът Радев не просто направи неточност с лансирането на тези. Той направи историческа неточност, мъчно поправима, която катастрофира страната. Не просто профука доверието, което имаше, само че унищожи опцията България да тръгне нагоре с умни хора. След като осъзна „ грешката си “, Радев отново не направи НИЩО, с цел да освети несъстоятелността на тези хора.
Затова дано не помисля за партия! А да спомага за общ фронт против хората, които той натресе.
От Facebook профила на журналистката Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР