Лемурийците са третата коренна раса. Счита се, че те са

...
Лемурийците са третата коренна раса. Счита се, че те са
Коментари Харесай

Цивилизацията на лемурийците

Лемурийците са третата коренна раса. Счита се, че те са обитавали континент на име Лемурия, преди 18 млн. години. Тогава по-голямата част от сушата, която познаваме през днешния ден е била под вода. Америка, Европа и Африка са се намирали на дъното на океана. От днешна Азия е съществувала напълно дребна част. Около Екваторът се е простирал голям континент, обхващащ огромна част от днешните Индийски и Тихи океан. Това е бил точно Лемурия.

За негови остатъци се смятат елементи от днешните остров Мадагаскар, Австралия и Южна Америка и други Расата на лемурийците е била раса на колоси, които имали свръхчовешка мощ. Тази мощ им е пособия да се пазят от великански чудовища от Ксенозойския и Мезозойския интервал. За гигантските размери на лемурийците, свидетелстват скулптури, които са открити на Великденския остров. Някои от тях са с височина 6-9 метра. Открити са и така наречен мегалитни монументи на някои Тихоокеански острови и Южна Америка, които са най-поразителните монументи за тези великани.

 Цивилизацията на лемурийците

Цветът на кожата на лемурийците е бил черен с нюанси към алено, челото е ниско и тясно, носът – сплескан и необятен, а челюстите са мощно издадени напред. Интелектуалното им развиване не е било на доста високо равнище, само че все пак съумяват да основат развита цивилизация. Това е по този начин, тъй като ръководители на тази раса са били напреднали същества – Посветени, които са били приключили своята еволюция в предишни столетия.

Основна задача на лемурийците била да усъвършенства и по-късно да се научи да употребява и управлява физическото тяло, по метод съгласуван с тези далечни времена. Съзнанието им е било ориентирано тъкмо в тази тенденция. Този отдалечен наш предшественик овладявал своето тяло паралелно с неговия двойник – етерното тяло. Лемурийците са се подчинявали най-много на инстинкта за самозапазване и продължение на рода. Самосъзнанието им е едва развито, подчинено на общото схващане на племето и рода Притежавали са неразбираеми ясновидски способности, употребявали са силата на низшата магия. В битката за оцеляване лемурийците са развили настъпателност. Силно развитият им сексуален нагон обаче довел до ексцесии и извращения.

След като расата на лемурийците достигнала своя разцвет, последвало и замиране. Континентът Лемурия постепенно почнал да потъва, опустошен от вулкани, той бил залят от вълните, вследствие на трусове и други естествени фактори. Най-големият излишък от него е днешна Австралия.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР