Лекари изнесоха окончателните си становища за феноменалния индиец, който в

...
Лекари изнесоха окончателните си становища за феноменалния индиец, който в
Коментари Харесай

Разкрита е тайната на индиеца, не ял и пил от 75 г.

Лекари изнесоха окончателните си мнения за феноменалния индиец, който в продължение на 75 години не яде и не пие вода. Според проучванията на 30 експерти животът на Прахлад Яни се дължи на третото му око.

Научноизследователския екип от 30 специалисти, работещи в разнообразни сфери на медицината, провели серия от проби на възрастния индиец в продължение на няколко години.

Първо е било открито, че 83-годишният Прахлад Яни споделя истината и от 7-годишен не е поставял залък в устата си или пък е пил вода. Само при няколкодневна липса на храна и вода хората умират, само че не и Прахлад, който е жив цели 75 години след последното си хранене.

Лекарите в Индия споделят, че това събитие се дължи на Амрита чакра или третото око, което в медицината се разказва като епифиза. Тя се възприема като връзката на човешкото тяло с желанията и мисълта.

Невролозите са уверени, че посредством медитация, визуализация и йога Прахлад Яни поддържа здравословното си положение. Духовните практики му оказват помощ да развива съзнанието си до свръхестественост, тъй че да придобие ясновидски усещания.

 Индиец Прахлад Яни

Въпреки че не се храни и не пие вода, тялото на индиеца действа идеално, а мозъкът му прилича на 25-годишен мъж, обратно на лекарските прогнози, съгласно които организмът му щял да се изтощи, а множеството органи да спрат да действат.

Самият Прахлад обаче твърди, че животът му е блажен от 3 индуиски богини. Според неговия роман на 7-годишна възраст той се среща с богините Кали, Лакшми и Сарасвати, които му споделили, че от този ден към този момент не е нужно да се храни и пие вода.

Той има вяра, че богините се грижат за неговото здраве, като вливат чудодеен балсам в неговото тяло. Прахлад ще остане по лекарско наблюдаване, с цел да се следи феноменалното му положение и да бъде изучаван.

Животът на 83-годишния човек е в цялостен прорез с изказванията на актуалната медицина. Постите без храна не са нищо ново в Индия, само че никой различен не е издържал години. Най-дългата гладна стачка, който светът познава, е траяла 74 дни.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР