Легендата на световния футбол Роналдо разкри, че от две години

...
Легендата на световния футбол Роналдо разкри, че от две години
Коментари Харесай

Роналдо разкри подробности от личния си живот

Легендата на международния футбол Роналдо разкри, че от две години и половина върви на терапия, написа Телеграф. Бившият нападател счита, че това му оказва помощ повече да разбере себе си.

„ Ходя на терапия към този момент две години и половина. Така разбирам себе си доста по-добре отпреди. Аз съм от това потомство, което беше хвърляно на арената и би трябвало да се оправяш самичък, без даже най-лек намек за драма. Поглеждам обратно и, да, бяхме изложени на огромно психическо напрежение без никаква подготовка. Беше и преди началото на интернет ерата, в която има огромна скорост на информацията. По това време нямаше никакви терзания за психическото здраве на играчите. Днес футболистите са доста по-добре готови и получават доста по-голямо внимание “, сподели Роналдо пред „ Марка “. 

Бразилецът приказва за тежките травми в коленете по време на престоя в Интер. Роналдо разкри, че Зинедин Зидан, тогава в Ювентус, го е посетил в болничното заведение след първата контузия. 

„ Имам специфична връзка със Зизу, почитам го толкоз доста. Срещнахме се за първи път, когато той беше в Ювентус, а аз – в Интер. Оттогава имаме връзки с взаимно почитание. Нямахме доста връзки, когато се контузих, беше огромна изненада да го видя да ме посещава в болничното заведение. Беше първият човек отвън фамилията ми, който го направи “, добави Роналдо.

Попитан какво му е споделил Зидан тогава, бразилецът отговори: „ Каза ми: „ Оправяй се по-бързо, тъй като футболът се нуждае от теб. Говорихме малко и той ми даде толкоз наслада, единствено от това да прекарам време с него в подобен сложен миг. “

Впоследствие Роналдо и Зидан станаха съотборници в Реал Мадрид.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР