Легендата на Михаил Вълчев коментира централните нападатели в отбора. Той

...
Легендата на Михаил Вълчев коментира централните нападатели в отбора. Той
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Не трябва да критикуваме играчите на Левски, те толкова си могат

Легендата на Михаил Вълчев разяснява централните нападатели в тима. Той стори това пред “Мач Телеграф”, като се изрече и още за селекцията на “Герена”.

" Много са нападателите сега. Съвсем скоро, съгласно мен, няма да са толкоз. Просто финансовите проблеми на Левски не престават да не са решени. Клубът не може да си разреши да заплаща на петима играчи за един пост.

Вероятно Робърта ще бъде продаден, а в случай че не - ще го преотстъпят. При изискване, че играят в скица с двама нападатели, както беше против, може би е добре да имаме 4 варианти. Но 5 са доста.

Що се отнася до това кой ще играе, съгласно мен единият сигурно ще е Робърта. Божинов като го виждам все ще си влиза за по няколко минути...

Колкото до - не съм го следил и нямам усещания от играта му. Ще го следим и ще забележим. Дано да не стане като доста преди него, които са положителни, само че като дойдат в Левски не се показват мощно.

За мен по-добрият вид е с един чист нападател, човек зад него и две крила. При 4-4-2 двамата нападатели постоянно си пречат и няма задоволително пространства. За мен, в случай че са двама, единият да е изтеглен по-назад. Предполагам, че с по-силните съперници ще играем с един. Макар че за по-силни мъчно може да се приказва. В България съвсем всички са на едно равнище.

Иначе това, което видях против Монтана, не ми хареса доста. Не считам обаче, че би трябвало доста да подлагаме на критика тези играчи. Те толкоз могат ", сподели Вълчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР