Легендата на Ботев Враца Георги Каменов представи автобиографичната си книга

...
Легендата на Ботев Враца Георги Каменов представи автобиографичната си книга
Коментари Харесай

Легендата на Ботев Враца представи биографичната си книга навръх рождения си ден

Легендата на Ботев Враца Георги Каменов показа автобиографичната си книга „ Живот, предан на футбола “. На събитието, което се състоя точно на 80-ия рожден ден на Каменов и беше отдадено на вековния празник на врачанския футбол, участваха другари, съидейници и някогашни футболисти на Ботев.

Презентацията се трансформира в събитието на годината, тъй като след книгата на починалия Илия Панев „ Враца и футболът “ /излязла от щемпел през 1997 г./ е второто съществено писмено четиво с историческа стойност, което се появява на книжния пазар.

Георги Каменов благодари на хората, почели тържеството му в хотел „ Лева “.

Поздравителни адреси до рожденика изпратиха президента Румен Радев, спортният министър Андрей Кузманов, които бяха прочетени от регионалния шеф Иван Сълов, който пък не сдържа сълзите си, когато излезе да поздрави Каменов.

Добри думи и пожелания насочиха проф. Веселин Целков от Комисията за отбрана на персоналните данни, кметовете на Враца и Бяла Слатина – Калин Каменов и Иво Цветков, а най-успешният врачански футболист в международен мащаб Мартин Петров направи видеобръщение от Испания.

Сред гостите бяха м.с. Георги Асенов, ръководител на Сдружение на спортните клубове Ботев /Враца/, организационния секретар на сдружението м.с. и з.тр. Илия Здравков, Мария Петрова, брачната половинка на Петьо Петров и майка на Мартин Петров, ексшефът на футболния клуб Петър Топалов, който сервира моден папирус с пожелания, футболистите от близкото минало: Валери Цветанов, Борислав Страшимиров, Тодор Митов, Васил Петков, Веско Петков и Юлиян Емилов, който пристигна от Бяла Слатина, шефът на Ботев Христо Илиев, заместник-кметът на Враца Александър Владимиров, ексдепутатът Красимир Богданов

От екипа, съставил първокласното издание, оповестиха, че 20% от приходите, събрани от продажби ще бъдат дарени на Ботев /Враца/, а в проектите възлизат и 220-230 души да бъдат зарадвани с дарове от създателя.

Бившият футболен арбитър и чиновник в регионалния съвет на БФС във Враца Христо Тончев изненада всички с професионална презентация на наличието, на която би завидял даже Джефри Арчър.

Повече за празника, в който се трансформира представянето на книгата, ще прочетете САМО във в. „ Конкурент “ – вестникът на Северозапада.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР