Легендата на българския футбол Христо Стоичков обяви мислите си относно

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков обяви мислите си относно
Коментари Харесай

Стоичков: ФИФА бута европейските отбори!

Легендата на българския футбол Христо Стоичков разгласи мислите си по отношение на това, какви тимове може да завоюват международното състезание в Русия. Камата още веднъж беше сериозен към управническите структури на футбола.

„ Съществуват голям брой разнообразни фактори, с цел да се стигне до определянето на международния първенец. Главният от тях е обвързван с това, че ФИФА прави всичко допустимо, с цел да може европейските тимове да доближат до избран етап на международното състезание. Европа постоянно е била приоритет на футболните организации “, разяснява Стоичков пред съветската телевизия „ RT”.

„ Честно казано, имах някои упования за международното състезание, които в избрана степен не се оправдаха. Всеки Мондиал посвоему е друг, всеки участващ тим е неповторим. Както преди четири години, и в този момент международният първенец отпадна в групите. Това е известна изненада “, добави Камата.

„ Хърватия сподели мощен футбол и приветствам играчите им. На първо място би трябвало да се означи играта на Лука Модрич и Иван Ракитич, които излизат на терена, с цел да побеждават без значение от събитията. Те в никакъв случай няма да кажат, че са изгубили, защото противникът им е клубен съотборник. А други вършат тъкмо това “, проучва Стоичков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР