Легендата на аржентинския футбол Диего Армандо Марадона нарече селекционера на

...
Легендата на аржентинския футбол Диего Армандо Марадона нарече селекционера на
Коментари Харесай

Марадона: Сампаоли е предател

Легендата на аржентинския футбол Диего Армандо Марадона назова селекционера на „ гаучосите “ Хорхе Сампаоли „ изменник “, с който има ужасни връзки.

„ Сампаоли би трябвало да има огромно почитание към това, което предшествениците му сме оставили в аржентинския народен тим “, разяснява Марадона в изявление за „ CNN “.

„ Сампаоли е изменник. Той ме е предавал няколко пъти. Няма какво толкоз доста да го разясня. За мен Сампаоли ще бъде употребен от Аржентинската футболна федерация, само че това към този момент е негов проблем “, добави именитият състезател.

„ Президентът на АФА Клаудио Тапия се пробва да употребява Меси, с цел да си оправи имиджа “, продължи Марадона.

„ Тапия се отнесе извънредно неточно с мен. Дойде да приказва с мен в къщата ми в Дубай, с цел да се посъветва за нов народен селекционер, а по-късно отиде при Сампаоли, с което сподели липса на почитание. “

„ Меси е във фантастична форма. Единствено би трябвало да бъде оставен на мира и да се спрат сравненията с мен. Оставете го самичък, с цел да си свърши работата. Проблемът не е Меси. Президентът на АФА е този, който бърка “, сподели още Диего Армандо Марадона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР