Легендарният вратар на ЦСКА - Георги Велинов, коментира последните три

...
Легендарният вратар на ЦСКА - Георги Велинов, коментира последните три
Коментари Харесай

Джони Велинов: Александров има голямо бъдеще пред себе си, получава златен шанс

Легендарният вратар на ЦСКА - Георги Велинов, разяснява последните три нови попълнения на " алените ", привлечени в часовете преди затварянето на трансферния прозорец.

" ЦСКА би трябвало да разполага с ширина в състава си. Треньорът Саша Илич да може да разчита както на задоволително качество, по този начин и на задоволително количество. Имахме неналичия по фланговете и съм доста удовлетворен, че те бяха запълнени. Дано новите момчета бързо се приспособяват и да покажат за какво са привлечени на " Армията ", съобщи Джони. Той обърна особено внимание на Симеон Александров.

" Аз имам наблюдения върху Симеон Александров доста от дълго време. Моят наследник (б.р. - Венцислав Велинов) работи в школата на Септември и това момче от много време ми е сграбчило вниманието. Останах извънредно удовлетворен, че го привлякохме в ЦСКА. Виждате, че потегли мощно и в елита, направи супермач на " Армията ", вкара ни и хубав гол, добре че го анулираха (смее се). Има огромно бъдеще пред себе си, получава златен късмет и към този момент от самия него зависи да се труди старателно и да се потвърди в ЦСКА ", безапелационен бе Велинов пред " Тема спорт ".
 Симеон Александров: Като разбрах за интереса на ЦСКА, бях в потрес
Симеон Александров: Като разбрах за интереса на ЦСКА, бях в потрес

" Ще се влагам на 120% в тренировките, с цел да може да си намеря място в тима "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР