Легендарният треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов посъветва ЦСКА да поеме

...
Легендарният треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов посъветва ЦСКА да поеме
Коментари Харесай

Легенда на ЦСКА: Клубът да погледне по-смело към школата!

Легендарният треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов посъветва ЦСКА да поеме риск и да огледа по-смело към академията на тима. Само по този начин " алените " ще могат да реализират по-сериозни триумфи.

„ Хубаво е клубът да има нов стадион, само че би трябвало да се гради и тим и да се откри баланс сред двете неща. Другото е, че ЦСКА е нужно да рискува със свои играчи от школата и въобще да се огледа по-смело към академията. Да ги наложат в тима и след време да берат плодовете от тяхната продажба. Това е идеалният вид. А по какъв начин ще стане на процедура, ще забележим. Честно казано, не ми се има вяра ЦСКА да промени тактиката си към селекцията, въпреки на тима да му трябват повече българи. За чужденците сме го казвали много пъти, че са нужни 4-5, само че да са много класни.

Навремето сме имали триумфи напълно с български играчи и се представяхме мощно в Европа. Моделът е начертан, единствено би трябвало да се работи по него. В школата са нужни по-добри треньори, само че и по-високо възнаграждение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР