Легендарният шахматист Анатолий Карпов е в кома, съобщиха в Русия.

...
Легендарният шахматист Анатолий Карпов е в кома, съобщиха в Русия.
Коментари Харесай

Легендарен руснак в кома! Борят се за живота му

Легендарният шахматист Анатолий Карпов е в кома, оповестиха в Русия. Дванадесетият международен първенец, който е народен представител от партията на Владимир Путин " Единна Русия ", е приет в болница в неврологичната реанимация на медицинския институт " Склифовски " в Москва в извънредно тежко положение, написа Блиц. 

71-годишният Карпов е с черепно-мозъчна контузия и фрактура на бедрената кост в резултат на рухване. Една от версиите е, че е потърпевш, откакто се напил, като е станал жертва на нахлуване и побой наоколо до съветския парламент. 
-->
Дъщерята му София побърза да опровергае това изказване и изясни, че татко й има битова контузия. Тя опроверга версията за побой на улицата. 

Руската федерация по шахмат също излезе с информация: " Съобщението, че Карпов е пребит, не дава отговор на истината. Това е подправена вест ".

Линейка е транспортирала Карпов от улица наоколо до постройката на Държавната дума, заяви телеграм каналът " Mash ", добавяйки, че той е бил в безсъзнание и в положение на алкохолно замайване. 

Aнатолий Карпов е 12-ият международен първенец по шахмат от 1975 до 1985 година и международен първенец на ФИДЕ от 1993 до 1999 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР