Легендарният промоутър Боб Аръм изрази удоволствието си от подписването на

...
Легендарният промоутър Боб Аръм изрази удоволствието си от подписването на
Коментари Харесай

Боб Аръм: Запомнете тази вечер, защото през 2019-а Кубрат ще е новият шампион

Легендарният промоутър Боб Аръм изрази удоволствието си от подписването на формален контракт с Кубрат Пулев, който ще съставлява дружно с Ивайло Гоцев занапред нататък. Първата стъпка ще бъде образуване на дуел в Съединени американски щати през март, който ще бъде предаван в международен мащаб от ESPN, само че Аръм разгласи, че още следващата година Пулев освен ще се бие за международната купа на Атъни Джошуа, само че и ще бъде новият първенец.

"За нас е наслаждение и привилегия да сме част от екипа на Кубрат Пулев - идващият международен първенец. В идващите три месеца ще организираме негов дуел против някой от топ бойците в категорията, а по някое време през 2019-а той ще се бие за международната купа. Първият дуел, на който бях промоутър, беше на Мохамед Али за купата в тежка категория, а в този момент, на 87-годишна възраст, ще промотирам новия първенец в дивизията.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Top Rank Boxing (@trboxing) на Дек 8, 2018 в 2:55 PST

Хора, хубавото на ESPN e, че можем да излъчваме борби от целия свят. Наскоро излъчихме борбата на Кубрат с братовчеда на Тайсън Фюри - Хюи, като всички в ESPN бяха впечатлени от уменията и характера на Кубрат. Така че се свързах с моя другар Ивайло (Гоцев) и Джон (Уирт, началник на Epic Sports) и го направихме - Кубрат ще се боксира в Щатите по ESPN. Това е ужасно и по този начин ще прогресира боксът, а довечера ще я запомните, тъй като през 2019 ще имаме нов международен първенец ", сподели популярният Аръм, който е бил промоутър на митове като Мохамед Али, Джордж Форман, Ивендър Холифийлд, Оскар де ла Оя и Мани Пакяо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР