Легендарният китарист от звездния бенд на Стинг, Доминик Милър се

...
Легендарният китарист от звездния бенд на Стинг, Доминик Милър се
Коментари Харесай

Доминик Милър на сцената на Sofia Live Club на 15 април 2024 г.

Легендарният китарист от звездния бенд на Стинг, Доминик Милър се завръща още веднъж на сцената на SOFIA LIVE CLUB, на 15-ти април 2024г., където ще показа последния си албум " Vagabond ".

С него той прибавя още едно вълнуващо прекарване към своята солова дискография. " Vagabond " е записан в студио " La Buissonne " в Южна Франция, дружно със световноизвестните музиканти Зив Равиц на барабаните, Николас Фисман на баса и пианиста Якоб Карлзон, с които ще имаме удоволствието да го чуем и онлайн напролет.

 


В новия си албум, Доминик Милър основава очарователна симбиоза от джаз, поп, акустичен фолк, модерна класика и латински детайли. " Vagabond " комбинира всички тези стилове, създавайки нещо изцяло ново.  

През годините, виртуозът на китарата потвърди, че с изключение на музикант в групата на Стинг, той е и извънредно сполучлив солов актьор с издадени 12 студийни албума. Днес той се радва на забележителна известност както в професионалния свят на музиката, по този начин и измежду меломаните по целия свят.

Доминик Милър е взел участие във всеки албум на Стинг след " The Soul Cages " от 1991 година и е извършил над хиляда концерта с някогашния артист на " Police ". Също по този начин е съавтор на хитовите песни като " Shape Of My Heart " и " La Belle Dame sans regrets ".

Билети за събитието, могат да бъдат открити в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена от 50 лв..

В деня на концерта и на място цената ще е 60 лв.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР