Легендарният Борис Бекер коментира скандала около Новак Джокович. Според него

...
Легендарният Борис Бекер коментира скандала около Новак Джокович. Според него
Коментари Харесай

Борис Бекер разкритикува и опита да вразуми Ноле

Легендарният Борис Бекер разяснява абсурда към Новак Джокович. Според него международният №1 в мъжкия тенис прави огромна неточност. Сръбският тенисист бе арестуван в хотел за нелегално пребиваващи в Австралия. Той пътува до Мелбърн, откакто му беше обещано здравно изключение да играе на Australian Open, само че граничните чиновници отхвърлиха визата му в сряда.

„ Като негов някогашен треньор, сме близки с Новак. Той е като част от фамилията ми, където постоянно има разногласия. В този случай съгласно мен Ноле прави огромна неточност като не се имунизира. Това негово деяние заплашва цялата му кариера и опцията да се бетонира като най-хубавия тенисист за всички времена. Докато бях негов треньор, четири пъти завоюва Australian Open. Знам опциите му, имах страховит дух “, написа за Daily Mail Бекер.

„ Силните му страни може да са по едно и също време недостатъци. Решителността, която виждам по време на мачовете му, може да се трансформира в дебелоглав. Нямах опцията да приказвам с Новак, само че го приканвам да се имунизира. Друг е въпросът дали ще ме послуша. Разбирам, че като човек, навършил 50 години, виждам на здравето си по различен метод, тъй като се усещам по-застрашен “, продължи именитият тенисист.

„ Разговарях към този момент по тази тематика с моите деца и ги убедих да се имунизират. Дали Новак ще предприеме тази стъпка? Не мога да съм сигурен. Ако не го направи, след 10 години ще съжалява. Не става дума единствено за Австралия. Живеем в подобен свят, че без ваксина е доста мъчно на един професионален тенисист да пътува. Това са разпоредбите, без значение дали ни харесват, или не. Може би някой ден още веднъж нещата ще се възстановяват. Новак е на 34 и няма доста време да преследва задачите си “, споделя още Бекер по тематиката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР