Легендарната канадска певица Селин Дион вече няма контрол над мускулите

...
Легендарната канадска певица Селин Дион вече няма контрол над мускулите
Коментари Харесай

Състоянието на Селин Дион се влошава 


Легендарната канадска певица Селин Дион към този момент няма „ надзор над мускулите си “, разкри по-голямата й сестра Клодет, представена от Daily Mail.

Година откакто изпълнителката беше принудена да анулира международното си турне поради синдрома на скованата персона, Клодет разкри, че Селин към момента не е подготвена да се върне на сцената, защото заболяването й прогресира.

„ Тя към този момент няма надзор върху мускулите си, само че твърдо е решила един ден да се върне на сцената, това е огромната й фантазия сега “, изясни Клодет. „ Тя работи интензивно, само че няма надзор върху мускулите си. Това, което ме унищожава, е, че тя постоянно е била дисциплинирана “, сподели още Клодет.

Хората, които страдат от синдрома на скованата персона (SPS), могат да безусловно да се трансфорат в „ човешки скулптури “, като заболяването им пречи да се движат или да приказват. Състоянието, което е доста рядко, също може да докара до конвулсии, които генерират задоволително мощ за строшаване на кост, написа „ Телеграф “.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР