Лъв в зоологическа градина в Гана уби мъж, който прескочил

...
Лъв в зоологическа градина в Гана уби мъж, който прескочил
Коментари Харесай

Лъв разкъса посетител в зоопарк, влязъл в клетката му

Лъв в зоологическа градина в Гана умъртви мъж, който прескочил оградата и се озовал в заграждението му в неделя, оповестиха представители на дивата природа в изказване.

Мъжът е бил атакуван от лъва, откакто е прескочил охранителната бариера на зоопарка в столицата Акра, заяви Комисията по горите - държавната организация, която дава отговор за дивата природа в Гана.

" Нарушителят е бил атакуван и ранен от един от лъвовете, в границите на заграждението ", се споделя в изказването, като се прибавя, че той е умрял от пострадванията си.

Лъвът, лъвицата и двете им лъвчета към момента се намират на несъмнено място в заграждението си в зоопарка в Акра, се споделя още в известието.

Говорител на полицията съобщи пред Агенция Франс Прес: " Разследваме случая, с цел да установим по какъв начин мъжът е проникнал в неразрешената зона ".

Зоологическата градина в Акра е основана като частна менажерия при започване на 60-те години на предишния век от първия президент на Гана Кваме Нкрума. Зоологическата градина в Акра е отворена за гости след свалянето му от власт през 1966 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР