Лацио приема Аталанта в един от най-интересните мачове от 23-ия

...
Лацио приема Аталанта в един от най-интересните мачове от 23-ия
Коментари Харесай

Лацио приема Аталанта в поредния непредвидим сблъсък в Серия А

Лацио приема Аталанта в един от най-интересните мачове от 23-ия кръг на Серия А. Срещата е през днешния ден от 21:45 часа и ще се излъчва онлайн по MAX Sport 3.

„ Бергамаските” заемат 4-о място във краткотрайното класиране, само че завоюваха едвам един от последните си четири срещи в шампионата.

В същото време „ орлите” вършат неуверен сезон. Отборът на Маурицио Сари е едвам осми, като изостава със седем точки от днешния си противник.

Домакините няма да могат да разчитат на Франческо Ачерби, Матия Каталди, Педро и Акпа Акпро, а под въпрос за срещата са Тома Башич, Матия Закани и Щефан Раду.

За Аталанта контузии не престават да лекуват Робин Госенс и Дуван Сапата. Ханс Хатебур, Йосип Иличич и Руслан Малиновски висят за срещата.

Двубоят обаче е под сериозна въпросителна, откакто „ бергамаските” до последно ще изчакат резултатите от тестванията за ковид преди да заминат за Рим.

Според новия коронавирус протокол в Серия А, с цел да се състои даден дуел, всеки един от отборите не би трябвало да има повече от 9 инфектирани с ковид от картотекираните 25 играчи в състава.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР