Лъсна огромната измама в третия сезон на Ергенът“ Алек Младенов влиза

...
Лъсна огромната измама в третия сезон на Ергенът“
Алек Младенов влиза
Коментари Харесай

Докога? „Ергенът“ не е ерген, а нас пак ни пързалят

Лъсна голямата машинация в третия сезон на „ Ергенът “

Алек Младенов влиза във формата да откри сродната душа и да я направи своя избраница. Има избор измежду 24 моми, някои от които също не са моми, с цел да избере тази, която ще уточни сърцето му.

Само че същият този синеок красавец май има „ почтени сини очи “ като в един филм преди години, където основната героиня имаше същите очи на синева, а беше топ измамничка.

Оказва се, че отвън формата ергенът Алек си има сериозна другарка, с която са дружно от няколко години. Тя била на забележима възраст над 30-те и имала дете.

Но неговата другарка я няма измежду участничките.А огромната машинация лежи на плещите на продуценти и сценаристи, които вкарван в шоуто човек, който е съществено привързан.

„ В моето заведение те двамата са непрекъснати клиенти. По всичко си проличава, че Алекс и неговата обичана са мощно влюбени.Заедно са от много дълго време “, твърди притежател на заведение, което постоянно посещава „ ергенът “ Алек и неговата обичана.

Хора, които познават Алек от близко са безапелационни, че облика на синеочкото в шоуто няма нищо общо с това, който е отвън прожекторите.

„ Да, в действителност е добре учтив и доста вежлив, само че приликата свършва дотук. В действителният живот е много сериозен и обран, не се смее непрестанно, както го прави в риалито. Пък и няма възприятие за комизъм, тъй като не пуска смешки и закачки “, настояват те.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР