Лъжлива бременност едва не убива Диана Габровска. Жената, срещу която

...
Лъжлива бременност едва не убива Диана Габровска. Жената, срещу която
Коментари Харесай

Кандидат-кметицата с вулгарните снимки: Лъжлива бременност едва не ме уби

Лъжлива бременност едвам не убива Диана Габровска. Жената, против която бяха извадени голи фотоси преди локалните избори през есента на 2019 година и сринаха опита ѝ да оглави кметското място в Момин проход, живее втори живот с помощта на гръцки медици. Състоянието на младата жена е извънредно рядко срещано в медицината и слага майката на две деца на прага сред живота и гибелта. Дни преди заминаването си за почивка на остров Тасос Габровска си прави тест за бременност, който се оказва позитивен.

След обзор, докторът ѝ споделя, че няма пулс на плода, съгласно нея има единствено околоплодно сакче, което би трябвало да се почисти оперативно или организма самичък да го изхвърли. Лекарката успокоила Габровска, че няма нищо съществено и може да замине на отмора. Два дни преди да тръгне за Гърция ужасяващи болки повалят Диана. Налага се да лази по стълбите до втория етаж на къщата, с цел да разсъни брачна половинка си Тони. По неотложност е закарана в болница написа уеб сайтът Новини.бг, базирайки се на публикация в роден таблоид.

„ На предходния обзор ми споделиха, че сакчето е отляво, в левия яйчник, а в този момент болката беше в дясно. Казах това няколко пъти, тъй като откакто казусът е от лявата страна ме боли от дясно. Получих следния отговор: „ Ами, контрахира матката. Нищо ужасно няма. Може би се доизчиства “. Назначават ѝ антибиотици и болкоуспокояващи. 48 часа по-късно Габровска е на о. Тасос. Вечерта има страховити болки. Приемат я в поликлиниката, а на сутринта е преместена в болничното заведение в Кавала. Там и вършат животоспасяваща интервенция. По-късно лекарят споделя, че за 35 години стаж в никакъв случай не е имал сходен случай.

„ Мисля, че не трябва да упреквам лекарката, която ме прегледа, тъй като моето състояние е било доста необичайно и доста рядко протичащо се, както ми обясниха по-късно. Аз съм била с лъжлива бременност. В левия яйчник е било въпросното сакче, а в това време в дясна тръба имало ембрион, който растял, развивал се е и я е раздрал “, повдига завесата на комплицираната преживелица дамата, която по-късно сграбчи купата Мис Плеймейт и бе корица на Плейбой.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР